Workshops2018-10-20T23:40:48+00:00

Workshops der inspirerer, motiverer og skaber bevægelse

BRAINSTORM – INSPIRATION eller KICKSTARTER Workshops

Kender du ikke til mulighederne, så kan du ikke bevæge dig derhen.

At disrupte og udfordre ens egen tankegang kan være svær. Måske mangler der konkret viden om muligheder, eller måske I er faldet i klassikeren, hvor det kan være svært at se ud over egen matrikel og forestille sig det meget anderledes.

Analytisk skarp, hurtigt opfattende, inddragende og passion der smitter er ord, som workshopdeltagere har sat på mig gennem årene. Min hjerne er af den type der ELSKER at blive stillet over for et dilemma, en udfordring, et forandringspotentiale og forløse svarene hos deltagerne.

Med facilitatorevner i baggagen, kan du trygt lade STORMVIND facilitere en workshop i din virksomhed, om det er for direktionen, en afdeling eller hele virksomheden.

Jeg har bl.a. lavet workshops om:

  • Hvordan skaber vi bedre kunderelationer?
  • Hvilke nye services skal vi udvikle, for at stå skarpere i forhold til konkurrenterne?
  • Hvordan kan vi tilpasse prismodellen, så flere kunder køber og vi tjener mere samtidigt?
  • Hvordan tiltrækker vi de rette kandidater, når vi bor i “udkantsdanmark”
  • Hvordan kan ledelsen gå mere forrest teknologisk?
  • Hvordan kan vi OGSÅ bruge de Sociale Medier?

Workshoppen sammensættes specifikt til jeres behov og indeledes altid med en afklarende dialog om mål, form og forventninger, et rids på hvordan workshoppen kan forløbe og en afrunding i nøje dialog med dig som projektejer, der kender din virksomhed og deltagerne.

Stormvind Workshop

Dortes 1-dags workshop omkring Social Selling var virkelig interessant og lærerig. Efter denne workshop er man klædt meget bedre på og har fået nogle værktøjer omkring Social Selling

Lars Bo Vanting, Trivadis

Det var fremragende. Du ramte virkelig plet og fik vakt, styrket og kanaliseret chefernes interesse for at gøre noget ved LinkedIn. Fedt!
Det er sjældent jeg har oplevet et oplæg ramme SÅ godt i forhold til chefgruppens behov, forudsætninger og hvad der skal til for at skabe begejstring og give blik for mulighederne. Virkelig alletiders.

Signe Foersom, Sorø Kommune

Generelt stor tilfredshed. Ord som seriøs, voksen, humoristisk, vidende, veltilrettelagt, meget engageret er det jeg har hørt og kan genkende.

Leder, , Stor produktionsvirksomhed

Ønsker du en uforpligtende snak om en workshop i jeres virksomhed?