Social Selling Masterclass2019-04-08T12:05:36+00:00

SÅ er den her – den nok mest komplette Social Selling Masterclass

Der er planlagt 2 Social Selling Masterclass’ i 2019, skal du med nu til april?

Fra kursus til Masterclass og effektiv læring

Efter at have faciliteret og trænet mange mange personer via 1-dagskurser og workshops de sidste 6 år, udlever jeg nu mit ønske om at flytte andre mest muligt i forhold til at praktisere social selling.  Ikke bare lære teknikken, men få det ind under huden og implementeret i din salgspraksis.

Jeg TROR på, at jeg kan flytte dig!

Hvis du ønsker at blive guidet og udfordret på dit salg.

Mellem de 3 undervisningsdage modtager du individuel coaching og sparring fra mig.,

Det er med til at sikre dig, at det du har lært ikke efterlader åbne spørgsmål, men bliver omsat til praktisk virkelighed og giver dig resultater. Gode leadgenererende aktiviteter, der skaffer dig de bedste forudsætninger for at sælge.

Social Selling Masterclass 1 2019