Social Selling Kursus med LinkedIn – Nutid relationssalg2018-10-28T17:20:45+00:00

Social Selling Kursus med LinkedIn, Skab relationssalg (og bundlinje)

Står du og skal bruge en til at hjælpe dig og din virksomhed med social selling og LinkedIn, så er Dorte Møller Madsen helt sikkert værd at tage en snak med 👍🏻

Janne Kohrt Larsen, Glova Rail A/S

STORMVIND er overbevist om at tiden for kold kanvas i mange brancher er passé og at det kun er et spørgsmål om, hvornår det også rammer netop dit marked.

Har du mærket forandringen i dit møde med kunderne. Så er Social Selling måske noget for dig.

Social Selling kursus – målrettet dig der:

  • Har behov for at skabe kontakt til potentielle kunder
  • Dig hvis målgruppe vurderes til at være på LinkedIn
  • Dig der drømmer om at “de rette kunder” selv kontakter dig
  • Dig der tror på relationssalg og henvisninger fra netværket
  • Dig der gerne vil lære at bruge LinkedIn i din salgsproces.
  • Dig der gerne vil styrke dine salgskompetencer mod nutidige kunder

Din underviser

Din underviser Dorte Møller Madsen var blandt de første til at bruge termen Social Selling i Danmark og er blevet anerkendt for sin viden på området på i Danmark og i udenlandske e-bøger.

Dorte er selv uddannet indenfor salg og marketing og har en baggrund med 17 år med relationssalg inden hun startede STORMVIND. Reelt har hun i mange år – ja siden 2006 brugt online viden og LinkedIn især i sit salgsarbejde, dog uden at støde på termen Social Selling før end i 2012/13.

Dorte har MASSER at lære fra sig om Social Selling og LinkedIn og der vil på kurset være masser af hendes såkaldte Ninjatricks, øvelser og praktiske eksempler på hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Kurset her er designet til dig der allerede har en LinkedIn profil og en vis erfaring med platformen.

Dorte Møller Madsen har undervist kommuner, myndigheder, organisationer, virksomheder, netværk, studerende og masser af enkeltpersoner i LinkedIn siden 2006 og er vild med platformen. Især har hun en mission i at lære Social Selling fra sig. Ja faktisk er hendes LinkedIn entusiasme og begejstring kendt for at smitte ret så kraftigt. Så er du advaret!

Dorte Møller Madasen Social Selling Ekspert

Social Selling Kurser

Lyder det interessant og relevant for dig med et kursus i Social Selling så afholdes der jævnligt kurser rundt i Danmark plus firmakurser naturligvis ude i de enkelte virksomheder.

Eksempler på Social Selling kunder

Danish Export Association Logo
Blue Line Logo