Social Selling Kursus med LinkedIn – Nutid relationssalg2018-04-29T23:10:34+00:00

Social Selling Kursus med LinkedIn, Skab relationssalg (og bundlinje)

STORMVIND er overbevist om at tiden for kold kanvas i mange brancher er passé og at det kun er et spørgsmål om, hvornår det også rammer netop dit marked.

Har du mærket forandringen i dit møde med kunderne. Så er Social Selling måske noget for dig.

Social Selling kursus – målrettet dig der:

  • Har behov for at skabe kontakt til potentielle kunder
  • Dig hvis målgruppe vurderes til at være på LinkedIn
  • Dig der drømmer om at “de rette kunder” selv kontakter dig
  • Dig der tror på relationssalg og henvisninger fra netværket
  • Dig der gerne vil lære at bruge LinkedIn i din salgsproces.
  • Dig der gerne vil styrke dine salgskompetencer mod nutidige kunder

Din underviser Dorte Møller Madsen var blandt de første til at bruge termen Social Selling i Danmark og er blevet anerkendt for sin viden på området på i Danmark og i udenlandske e-bøger.

Dorte er selv uddannet indenfor salg og marketing og har en baggrund med 17 år med relationssalg inden hun startede STORMVIND. Reelt har hun i mange år – ja siden 2006 brugt online viden og LinkedIn især i sit salgsarbejde, dog uden at støde på termen Social Selling før end i 2012/13.

Dorte har MASSER at lære fra sig om Social Selling og LinkedIn og der vil på kurset være masser af hendes såkaldte Ninjatricks, øvelser og praktiske eksempler på hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Kurset her er designet til dig der allerede har en LinkedIn profil og en vis erfaring med platformen.

Tjek, hvor du kan tage dit  Social Selling kursus

Lyder det interessant og relevant for dig med et kursus i Social Selling så afholdes der jævnligt kurser rundt i Danmark.

STORMVIND holder sammen med Mindrocket.dk kursus i Social Selling med LinkedIn, derfor ledes du direkte til deres hjemmeside og booker din plads via dem.

LinkedIn kursus Stormvind
Jeg har nu flere gange, haft fornøjelsen af Dortes viden indenfor Social Selling, med primært fokus på LinkedIn. Dorte er super skarp på området, altid yderst velforberedt, og evner at forklare og vise det, på en sådan måde at man let forstår det, samtidig med hun altid er i godt og smittende humør. Dorte formår at dele ud af sin store viden, som gør at man evner at bruge det aktivt fremadrettet. Martin Hansen, Salg Totaltruck
Dorte Møller Madasen Social Selling Ekspert

Dorte Møller Madsen har undervist kommuner, myndigheder, organisationer, virksomheder, netværk, studerende og masser af enkeltpersoner i LinkedIn siden 2006 og er vild med platformen. Især har hun en mission i at lære Social Selling fra sig. Ja faktisk er hendes LinkedIn entusiasme og begejstring kendt for at smitte ret så kraftigt. Så er du advaret!