Mød STORMVIND2018-04-30T11:58:58+00:00

Dorte Møller Madsen er en hyppigt anvendt foredragsholder og anerkendt virksomhedsrådgiver. Foruden det danske marked, har Dorte været featured i udenlandske e-bøger og indlæg af bl.a. LinkedIn for hendes særlige viden inden for #thefutureofsales & social selling.

Med en lang karriere bag sig i IT-branchen har Dorte Møller Madsen unikke evner, til at sætte teknologi ind i en forretningsmæssig kontekst. Det skal ikke blot være for teknologiens skyld alene.

Dorte Møller Madsen elsker at følge med i de teknologiske udviklinger og formidler det i øjenhøjde med stor og smittende passion videre til beslutningstagerne. Hendes grundholdning er: lederne skal være digitalt visionære og turde erkende, at de her er på udebane, men det kan der gøres noget ved.

For at kunne handle og ikke fryse, skal vi som mennesker føle os trygge og se fordelene, fremfor truslerne alene. Det gælder de involverede medarbejdere der måske frygter deres job ændrer sig markant, eller forsvinder. OG det gælder også de chefer, der skal turde sætte den nye retning. At stå som lederen, den erfarne ja måske 30 års karriere, OG føle sig ”ganske usikker og ny i sit jakkesæt”, ja det er den teknologiske virkelighed for flere ledere.

At få lov til at inspirere og være den tændblok der antænder og skaber erkendelse og vilje og troen på behovet for forandring.
Digital inspirator. Indpisker og Motivator, Udfordrende og på den gode måde, Øjeåbnende, Professionelt og Nærværende, Underholdende Indsigtsfuldt og godt inde i emnet er blandt de ord kunderne nævner.

Find en masse kundeudtalelser a la denne her

Jeg har brugt Dorte, til at holde et fagligt indlæg om brugen af LinkedIn, i mit konsulentnetværk. Dorte er skarp, dygtig, inspirerende, udfordrende og underholdende. Det er lang tid siden, jeg har lært så meget på så kort tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorte, når det handler om salg, social selling og som foredragsholder! Søren Holmgren, Dobbelt OL-vinder, Ledelseskonsulent og foredragsholder

At virksomhederne trods måske en ledergruppe med vigende hårgrænser og en barndom før computere, holder sig opdaterede, er visionære og modige er Dortes store passion. Hun ønsker at nå bredt ud med sine budskaber og observationer og vække modet. Ledere skal ikke være teknologiske strudser, der gemmer hovedet og tænker, at det nok går over, men teknologiske opdagelsesrejsende, der holder øje, udforsker nyt land og sætter kurs.

Dorte Møller Madsen arbejder gerne efter foredrag og inspiration, videre med de der tør. Dig der har set det teknologiske lys og ønsker at sætte godt fra start. Det kan fx være med en workshop der klæder virksomhedens på til at satse på de mest værdiskabende teknologier og strategier.

”Det du tror er fremtiden, er for dine yngre konkurrenter virkeligheden

Kære leder, er du digitalt nysgerrig eller digtalt forskrækket?

Den bedste måde at lede på, er at turde gå forrest

LinkedIn – Erhvervslivet digitale golfklub

Sagt af Dorte Møller Madsens store netværk og kunder

 • Analytisk skarp
 • Pålidelig & humoristisk
 • Ambitiøs
 • Meget optaget af moderne kommunikation og teknologi
 • Skæv på den gode måde / Tør stå frem
 • Varmt, lattermildt og venligt ‘væsen’
 • Energisk og hurtig i adfærd og tænkning
 • Udsøgte sociale kompetencer, fest og farver
 • God til at netværke OG holde kontakten
 • Positivt livssyn og fest og dans
 • Opsuger enorme mængder af viden
 • Hvad er formålet med at indføre nye teknologi og adfærd?
 • Hvilke teknologier skal vi satse på først?
 • Hvordan undgår vi andre disrupter vores forretningsmodel?
 • OG kan vi disrupte os selv?

Dorte klæder dig på med konkrete eksempler til at forstå hvad digital transformation er. Hvad teknologiske begreber som AI, IoT, MachineLearning, AR/VR er. Samt kan føre dig ind i den verden af muligheder der er for at automatisere og modernisere branding, marketing og salg, så det optimalt matcher den moderne online adfærd hos såvel nye kunder og nye medarbejdere.

Kundelisten er lang og Dorte har inspireret en bred og alsidigt skare bl.a.; Syddansk Universitet, AUC, en hele række kommuner, erhvervscentre, konferencer, Inspiring Denmark, SKAT, Lemvigh-Müller, Blue-Line, Haarslev Industries, Udvikling Fyn, IT-Forum, Tresu, Rapidis, Fynsk Erhverv, Deloitte, Relationsfabriken, Rotary, Round Table, VL-grupper, JCI-DK, HUSET, Messe C, IBC, RUM, Selandia Advokater, Mediator A/S.

 

Vi skal turde ikke være robotter online. Vær autentisk. Mennesker samler på og handler med mennesker