Skal vi to nørde LinkedIn sammen? 1:1 snak sparring

Brænder du inde med en helt stak konkrete LinkedIn spørgsmål? Eller er du i bund og grund i tvivl om hvad LinkedIn kan gøre for dig? Hvad dit formål er med at være der og hvordan du kan skabe værdi med mediet, hvis du ikke lige er aktivt jobsøgende.

LinkedIn er i dag aktuelt til så meget andet end jobsøgning (aktivt eller passivt).

STORMVIND har specialiseret sig i at bruge LinkedIn til personlig branding og social selling og har i gennem mange år oparbejdet erfaring for, hvordan LinkedIn kan bruges af direktører, personaleledere, salgschefer og sælgere.

Tusind tak for i dag. Det var et meget berigende møde med dig. Dejligt med så mange praktiske tips og tricks til at komme videre. Jeg satte meget pris på, at du var så velforberedt og super struktureret. Vi nåede så mange ting igennem på de 2 timer, og tiden fløj bare afsted og til at toppe den op, så er du bare et dejligt ligefremt menneske.
Inge Kuhlmann Goddik, Managing Partner Delta Co

Så lad mig hjælpe dig med at gøre din brug af LinkedIn mere bevist og dermed også mere professionel.

Jeg ved, at udvikling og det at tænke nyt, kan være svært at passe ind i en travl arbejdsdag og derfor er det også muligt at booke en 1:1 Skype Sparring udenfor normal arbejdstid.

LinkedIn er erhvervslivets foretrukne sociale medie og mulighederne er store – vil du inspireres, så book en LinkedIn Sparring.

Er DU klar ?

Når du får personlig LinkedIn Sparring  er DU og DINE mål i fokus og du vil derfor opleve at rykke dig langt på kort tid.

Prisen for din 2 timers LinkedIn Sparring
er 3.996,- ex moms.

Hvordan foregår det egentligt?

  1. Du bestiller, via knappen her nedenfor
  2. Når du har betalt, modtager du en velkomstmail med mere info
  3. Hurtigst muligt og senest 12 timer efter din bestilling kontakter jeg dig
  4. Vi aftaler et tidspunkt
  5. Du skriver en mail til mig inden snakken, om hvad dit udgangspunkt er – måske dine udfordringer, så vi kan få mest muligt ud af den tid du har betalt for.
  6. Vi linker på Skype på det aftalte mødetidspunkt
  7. Jeg ringer dig op via Skype på det aftalte mødetidspunkt
  8. Inden vi lægger på igen, har vi aftalt de 5 vigtigste ting du skal arbejde videre med og evt. aftalt næste tidspunkt

Om Dorte

Efter 20 år i IT-branchen med ansvar for salg og markedsføring, valgte jeg i 2013 at starte STORMVIND, hvor jeg hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at tilpasse sig den digitale virkelighed, hvor Internettet spiller en afgørende rolle i den måde vi køber og sælger os selv og produkter på.

Jeg har arbejdet med B2B løsningssalg fra en enkelt ramklods til strategisk løsningssalg til tocifrede millionbeløb.

Jeg bryder mig ikke om pistolsælgere og fornemmelsen af at blive solgt til, men jeg elsker at modtage professionel rådgivning, der gør mig klar til køb.

Jeg er en kvinde der elsker teknik og salg og er jeg er kendt for min energiske tilgang og det at jeg ”tør skue dig kærligt mod hårene” og sætter ord på det der skal til.