Personlig LinkedIn Sparring & Coaching2018-04-30T00:00:14+00:00

Skal vi to nørde LinkedIn sammen? 1:1 snak sparring

Brænder du inde med en helt stak konkrete LinkedIn spørgsmål? Eller er du i bund og grund i tvivl om hvad LinkedIn kan gøre for dig? Hvad dit formål er med at være der og hvordan du kan skabe værdi med mediet, hvis du ikke lige er aktivt jobsøgende.

LinkedIn er i dag aktuelt til så meget andet end jobsøgning (aktivt eller passivt).

STORMVIND har specialiseret sig i at bruge LinkedIn til personlig branding og social selling og har i gennem mange år oparbejdet erfaring for, hvordan LinkedIn kan bruges af direktører, personaleledere, salgschefer og sælgere.

Tusind tak for i dag. Det var et meget berigende møde med dig. Dejligt med så mange praktiske tips og tricks til at komme videre. Jeg satte meget pris på, at du var så velforberedt og super struktureret. Vi nåede så mange ting igennem på de 2 timer, og tiden fløj bare afsted og til at toppe den op, så er du bare et dejligt ligefremt menneske.
Inge Kuhlmann Goddik, Managing Partner Delta Co

Så lad mig hjælpe dig med at gøre din brug af LinkedIn mere bevist og dermed også mere professionel.

Jeg ved, at udvikling og det at tænke nyt, kan være svært at passe ind i en travl arbejdsdag og derfor er det også muligt at booke en 1:1 Skype Sparring udenfor normal arbejdstid.

LinkedIn er erhvervslivets foretrukne sociale medie og mulighederne er store – vil du inspireres, så book en LinkedIn Sparring.

Når du får personlig LinkedIn Sparring  er DU og DINE mål i fokus og du vil derfor opleve at rykke dig langt på kort tid.

Prisen for dine 2 timers LinkedIn Sparring (1+1 time evt.) er 3.996,- ex moms. Det foregår enten hos STORMVIND i Trekantområdet nær Fredericia eller online.

  • Kommunaldirektør

  • Økonomichef

  • I uopsagt stilling

  • Opsagt

  • Mellemleder

  • Selvstændig

  • Nyuddannet