LinkedIn Rådgivning og Kurser 2018-03-17T23:34:27+00:00

FORSTÅ OG BRUG LINKEDIN SÅ DET SKABER VÆRDI PÅ BUNDLINJEN

I Danmark er LinkedIn B2B-sælgerens måske vigtigste værktøj. Det er social Selling – og et elegant alternativ til kold kanvas salg. Et kursus i Social Selling er vejledning i, hvordan sælgeren anvender LinkedIn og hvordan dette kan generere værdi til virksomheden.

Det betyder, at de hidtidige metoder, hvor det er sælgeren og salgsorganisationen som er styrende i forhold til købsprocessen, erstattes. I stedet tilpasses en ny virkelighed, hvor de digitale medier sætter kunderne bag rattet og giver dem de bedste kort på hånden i forhold til at tage en købsbeslutning.

Efter et kursusforløb med underviser og indpisker Dorte Møller Madsen fra firmaet STORMVIND i bl.a. Social Selling med LinkedIn kan jeg på det varmeste anbefale andre at få opdateret deres viden om de digitale medier og få dem implementeret i den professionel værktøjskasse. Mødet med Dorte har været en øjenåbner og inspirator, der allerede har givet resultater.
Sickan Rydahl Kaad, Direktør , Modi Form

RÅDGIVNING, STRATEGI OG IMPLEMENTERING

Som LinkedIn specialist hjælper STORMVIND virksomheder og organisationer med en lang række forskellige opgaver, herunder:

 • Virksomhedskurser – tilpasset efter målgruppe og ønsker
 • Strategi og praktik for oprettelse af LinkedIn® Grupper & Firmasider
 • Træning af sælgere i brugen af LinkedIn® til salg og netværk – Social Selling
 • Inspiration og træning af HR afdelinger i Social HR og LinkedIn til jobopslag, rekruttering og employer branding
 • Executive Coaching af enkeltpersoner – du får eneundervisning og får optimeret din profil
 • Åbne LinkedIn® kurser typisk udbudt eller i samarbejde med eks. Erhvervscenter, Erhvervsnetværk eller konferencested

DIGITAL UDVIKLING UDFORDRER ARBEJDSGANGE

Den digitale udvikling kræver i høj grad, at du og din virksomhed ikke blot er opmærksom på de forandringer der sker, men også at I tilpasser jeres proceser, eks. salgsprocessen, hvor LinkedIn og internettet sætter kunderne i stand til at foretage en stor del af deres valg allerede inden de overhovedet tager kontakt til en potentiel leverandør.

STORMVIND hjælper især med at optimere processerne i din virksomhed, både på ledelsesniveau og i selve salgsorganisationen. Dette gøres ved, at få defineret hvilken strategi der skal vise vejen for salget fremover, og dernæst ved at udstyre den enkelte medarbejder med de rette kompetencer, således at kørekortet til er på plads.

LINKEDIN – HVORDAN BRUGER I LINKEDIN?

LinkedIn® har mere end 1.8 million danske profiler  og har vundet pladsen som danskerne foretrukne Business Netværk / Sociale Medier og professionaliseringsgraden på såvel profilerne og virksomheders brug er kommet meget i fokus de sidste par år.

Fra en start i 2003, hvor det primære fokus var HR og enkeltpersoners mulighed for at vedligeholde deres CV bruges LinkedIn® i dag bl.a. til:

 • Corporate & Personlig Branding
 • Employer Branding
 • Social Selling
 • Networking
 • & naturligvis stadig HR og jobsøgning

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for LinkedIn Kursus?

Dorte Møller Madsen har brugt LinkedIn® professionelt i sit salgsarbejde siden 2006 og har afholdt LinkedIn® kursus for enkeltpersoner og virksomheder siden 2008.