Iværksætteruge i Danmark | Uge 47 | Iværksætterfestival | Danish Entrepreneurship Award | – gi’ & få tilbage

I den forgangne uge, har Danmark emmet af iværksætteri og entrepreneurship. 100-vis af arrangementer målrettet iværksættere. Både de der er det i tankerne, de der er igang, de unge og “vi gamle”.

For 3. år i træk var STORMVIND en aktiv del af Uge 47.

Hvorfor deltager STORMVIND i uge 47 – iværksætterugen?

Det spørgsmål har jeg både fået og stillet mig selv.

I et arbejdsliv med en tætpakket ordrebog og kalender er det vigtigt at priorietere sin tid og især, når nogle ønsker at gøre brug af den uden betaling.

I 2015 valgte jeg at skabe plads til – en 3 timers workshop, til en særpris og donation af et gratis 45 minutters foredrag

FORDI

Det giver mig så meget.

Det at kunne give andre noget, er generelt en god følelse. En følelse jeg holder af og i forbindelse med netop iværksættere giver det mig rigtigt meget, at jeg VED, at såvel min egen iværksætterhistorie som gode råd til såvel den digitale strategi og moderne B2B salg betyder noget for modtagerne. At de tager det til sig og kan lade sig inspirere og motivere, men også undgå ærgelser pga det, et godt råd til de der ikke prioriterer at have en professionel rådgiver med på rejsen.

Danish Entrepreneurship Award 2015>

Fra invitationen:

Social Selling & Social Business, hvad, hvorfor og hvordan?

Kom forbi og bliv inspireret af hvordan du og din virksomhed kan bruge sociale medier til at markedsføre og sælge dit produkt.Få tips til din digitale strategi, så du bedre kan prioritere dine indsatser og blive mere kundemagnetisk. Stormvind, Dorte Møller Madsen deler også historien om, hvordan hun på kort tid selv er gået fra ukendt til internationalt kendt alene med brug af digitale kanaler.

Du kan se mine slides her:

Og her kommer et stemningsbilleder fra et propfyldt foredragsområde:

Ud over det der skete på scenen er oplevelsen af 6300 unge mennesker i Messe C en helt forrygende og særlig oplevelse. Den summen er næsten på linje med en bikubbe og stierne rundt lettere forvirrende og fyldte, som nærmest i en myreture. Jeg talte med iværksættere med næsten færdige apps fra 6 klasse, mødte topprofessionelle ca. 20 årige med færdige produkter og så oplæg med de to topseje iværksættere Smykkedesigner og producenten på 12 år – ByBigandt og Kaspers Nye Brugte Cykler der gjorde det så godt begge to. Foredrag for 300+ er alligevel lidt af en sag.

Iværksætterfestival Fyn – Stjerneskibet Odense #iværkfest15

Tirsdag d. 17. november var ca. 50 personer samlet på Stjerneskibet i 3 timer.

Workshoppen “Kunderne har ændret købsproces  – har du tilpasset din salgsproces?”

Fra programmet:
Dorte Møller Madsen, Stormvind
En workshop i online markedsføring hvor du får et overblik over de mest anvendte sociale medier i Danmark og ikke mindst, hvad de hver især er specielt egnet til. Dagen krydres med cases og konkrete tips og tricks. Du lærer mere om, hvilke markedførings- kanaler der er mest egnet, hvordan du skaber relationer og hvordan du prioriterer din indsats. På den måde får du høj hitrate på dine opslag.  

Her er et par af de dejlige kommentarer jeg fik efterfølgende:

Jeg var til din workshop i Stjerneskibet går aftes om Social Selling. Fantastisk spændende og inspirende. Jeg vil gerne føje dig til mit faglige netværk på LinkedIn. – Per Jørgensen

Fantastisk, inpirerende oplæg, ejer Kreamors Køkken

 

Så en hektisk uge, der blev krydret med en del ungdom og iværksætteri.

DERFOR vil jeg gerne være en aktiv del af uge 47 – det gir ret så meget igen.

By |2018-03-17T23:34:44+00:00november 20th, 2015|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Digital Strateg og Social Selling Ekspert. Direktør STORMVIND

Leave A Comment