Social Selling Foredrag2018-10-22T01:45:39+00:00

Social Selling Foredrag – Undgå kold kanvas

Kommerciel brug af sociale medier

Med en kommerciel baggrund 17 år fra IT-branchen med salg og marketing og et tankesæt, der tænker leads frem for likes er Dorte Møller Madsen anerkendt for at udfordre brugen af Sociale Medier. Det handler om TEKNIK – PROCES og MINDSET. IKKE blot at lære, hvor knappen sidder på LinkedIn, men hvordan medarbejderes og kunders adfærd har ændret sig med brugen af Sociale Medier. Book dette Social Selling foredrag og blive klogere på Social Selling.

Social Selling – Lær at sælge smart og slip for kold kanvas

Start din kunderelation med LinkedIn og Social Selling
B2B salget er med Sociale Medier ændret for alt. Kold kanvas er ikke længere den mest optimalt og accepterede måde at møde kunderne på. I dag skal siloerne brydes ned og løsningssalg er en kombination af Content Marketing, Marketing Automation og Social Selling med bl.a. strategisk brug af LinkedIn. Dorte Møller Madsen er igennem årene blevet anerkendt som en af landets førende eksperter inden for social selling disciplinen. Og deler i dette foredrag ud at helt konkrete tips der kan tages i brug dagen efter, men også en beskrivelse af, hvad der skal til, for at omstille salget til Social Selling.

I moderne business handler det om, at være gentagende synlig i den potentielle kundes bevidsthed. At komme i kontakt tidligt i processen og på en ikke selvpromoverende og anmassende måde. STORMVINDs definition på Social Selling.

Dorte Møller Madsen passer ind

  • Hos de der på kort tid, skal inspireres til at tænke nyt (konferencen)
  • Som kickstart med god energi til fagdage (netværksmøder, medarbejdergrupper)
  • Hos den snævre faggruppe (sælgerne, rådgivere, specialister)
  • Hos de der skal udfordres mentalt for at sætte en transformation igang (lederne)
  • Hos de der er ansvarlige for at tiltrække of fastholde medarbejderne (HR)

Referencer
Kunderne igennem årene har været meget alsidige eksempelvis; SKAT, Mediehuset Ingeniøren, Lemvigh-Müller, ASE, Dansk Eksportforening, DR, Nobia, IT-Forum, EGN, Visit Vejle, VL-grupper, Fynsk Erhverv, Væksthuset, Inspiring Denmark, adskllige private virksomheder, flere kommuner og konferencer.

Foredragene kan naturligvis leveres både på dansk og engelsk.

Dorte Møller Madasen Social Selling Ekspert
Key Note Speaker Dorte Møller Madsen

Download Foredragsbiografi på Dorte Møller Madsen lige her