Foredrag Employer Branding2018-10-22T01:33:41+00:00

Employer Branding Foredrag – Tiltræk og fasthold de rette

Paneldebat om Employer Branding på Profilseminaret 2018

“Dorte var ude hos Ingeniøren til vores profilseminar og holde oplæg om employer branding. Hun forstod målgruppen til arrangementet og skabte et godt input med teoretiske elementer på højt niveau. Som oplægsholder passes hende oplæg godt samt med caseoplæg – da hun tog et mere strategisk udgangpunkt.” Mona Persson, Mediehuset Ingeniøren.

Foredrag Employer Branding – kunsten at finde og tiltrække de rigtige medarbejdere

At tiltrække og ikke mindst fastholde de rette medarbejdere er en svær disciplin. Talenterne står ofte med tilbud allerede inden de har forladt universitetet og ingeniørerne og andre specialister er blevet mere kræsne. Det handler om andet end blot løn, årlig MUS og julefrokost. Med en kommerciel baggrund 17 år fra IT-branchen med salg og marketing og et tankesæt, der tænker kommercielt og menneskeligt er Dorte Møller Madsen anerkendt for at udfordre virksomhedernes brug af Sociale Medier til bl.a. Employer Branding, Social Selling og Employee Advocacy. Det handler om TEKNIK – PROCES og MINDSET. IKKE blot at lære, hvor knappen sidder på LinkedIn, og poste noget på virksomhedssiden, men hvordan medarbejderes og kunders adfærd har ændret sig med brugen af Sociale Medier. Book dette Employer Branding foredrag og blive klogere på Employer Branding som disciplin og ikke mindst, bliv inspireret med gode eksempler og cases.

Foredrag Employer Branding Dorte Møller Madsen STORMVIND

I work-live-stay Southern Denmark regi, havde jeg hyret Dorte ind som oplægsholder til netværksarrangementet “Er din virksomhed “en attraktiv vare” for nye medarbejdere?”.

 • Dorte lavede et 2 timers bragende godt oplæg
 • Kombineret med gode korte praktiske workshops
 • I evalueringen af arrangementet siger deltagerne bl.a. 
  · ”Fik nye værktøjer at arbejde med. Både fra oplægsholder og fra netværk”
  · ”Jeg oplever at det har givet mig en indsigt i hvordan jeg kan anvende det i praksis”
  · ” Det kom med lidt andre inputs ift. den autentiske fortælling”
  · ” Det er super relevant i forhold til rekruttering”
 • 96% af deltagerne vurderer Dorte oplæg til meget godt/godt, hvilket er absolut topkarakter! Hertil skal siges at 89% siger at arrangementet givet dem inspiration til at arbejde med dagens tema i sit arbejde.Deltagernes evaluering af Dorte underbygger min egen oplevelse af Dorte, hun leverer en høj faglig præstation på en forståelig og omsættelig måde, som man efterfølgende kan arbejde videre med. Som netværksansvarlig i work-live-stay er jeg yderst tilfreds med Dorte oplæg og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger videre herfra.

  Tak Dorte, for et kanon godt indspark!
  Tonny Mikkelsen Work-Live-Stay

Key Note Speaker Dorte Møller Madsen

Download Foredragsbiografi på Dorte Møller Madsen lige her