Disruption: Foredrag, Workshop og Udviklingsforløb2018-03-17T23:34:24+00:00

Disruption Foredrag | Workshop | Forløb]

Disruption er noget der skrives om og nævnes lidt i flæng, men virkeligt mange forstå reelt ikke helt hvad det betyder OG hvordan de evt. skal gribe det an i deres egen virksomhed.

Mission: At du ikke bliver disruptet af andre end dig selv

Missionen bag STORMVIND er at forbedre sunde danske virksomheders konkurrenceevne og rådgivningens mål er ofte at sikre de bedste vilkår for vækst.

I arbejdet med at disrupte jer selv, således andre ikke gør det først, stilles I overfor det syn som både jeres konkurrenter og jeres kunder sandsynligvis har ind på virksomheden.

Giv ledergruppen et fælles wake-up call. Foredrag om disruption.

Mange ledergrupper og bestyrelser er “ret ens” i hvert fald udenpå. Ja, det kan jeg vist godt tillade mig at sige, uden at fornærme nogle.

Det jeg oplever, når jeg træder ind med mine egenskaber som bl.a. er stærke kommercielle, digitale og ja, naturligvis nok kvindelige.

Det er at ledergruppen oplever at få en øjenåbner og på en udfordrende og ærlig måde får et wake-up call til at kigge på forretningsmodellen. Det der gør, at de har et fælles sprog og udgangspunkt,  for efterfølgende at kunne arbejde videre med at sikre, at de også er klar til at møde fremtidens marked og kunder.

Disruption foredraget kan leveres enten som standard eller mere niche og skræddersyet til din branche.

Disruption foredrag: Kære chef, for at fremtidssikre, kræver det at du forstår truslen og mulighederne
Fra 30-60 minutter + evt. suppleret med deltager workshop.

Foredrag om Disruption leveres både til konferencer, events og netværksgrupper, men også hyppigt til lukkede virksomhedsevents.

At ”læse korrektur på” og ”se på sig selv udefra” er en svær kunst. Lige netop hvad angår disruption, om den så er digital eller mere traditionel kan derfor med fordele ske med ekstern konsulent der faciliterer:

  • Idégenerings workshops
  • Udviklingsforløb &
  • Forandringsprocesser der skaber innovative forretningsmæssige forbedringer, der har til mål at sikre jeres fremtidige konkurrenceevne.

Alle tre ting der kan puttes under disruption, hvor der samtidigt kigges på tidens tendenser og digitale muligheder for forretningsudvikling.

Med STORMVIND som partner får I en konsulent der prioriterer at være i øjenhøjde med kunderne, men samtidigt sikre et visionært og fremadsynet blik.

Dorte fungerer som konsulent for os omkring digital markedsføring og -salg. Hun er skarp til at stille de gode spørgsmål og sætte fokus på de områder som kan udvikles. Som ledelse bruger jeg Dorte til at sikre retning og give feedback på projekter og udvikling. Jeg er rigtig glad for at have Dorte på holdet. Niels CEO IT-virksomhed.

Er din interesse blevet vakt, så lad os tage en uforpligtende snak og se, hvordan vi bedst muligt kan samarbejde.
Interesseret i mere viden om distruption:

LÆS: STORMVINDs nede-på-jorden-beskrivelse og eksempel på Disruption her